OM OSS


  

Oscar, 3 år

Allt startade med en 

TETRAHÅLLARE

I början av år 2007 satt vår son Carl i bilbarnstolen och drack en festis. Det resulterade i massor av spill och kladd när han klämde till och det mesta av innehållet hamnade på hans kläder, och i bilen. I det ögonblicket föddes idén till tetrahållaren, som kom att bli vår första produkt. Våra barn Carl, idag 15 år och Oscar, 13 år har både namngett företaget och ger oss ständigt inspiration och idéer till nya produkter.

/Annika & Niclas

  

Carl Oscar - N'ice Cup

FUNKTION, FÄRG & FORM

Ingen omöjlighet

Vår arbetsbakgrund är från friluftsbranschen där vi tillsammans har totalt 30 års erfarenhet. Annika har arbetat med kundservice & skeppning, marknadsföring och kommunikation, Niclas med produktionsplanering, inköp, produktutveckling och logistik. God funktion och hög kvalitet är den branschens ledord. Dessa kunskaper och erfarenheter vill vi nu dela med oss till alla som har med sig mat och dryck på språng. Därför kombinerar vi funktion med färg och form. Vårt mål är att ta fram prisvärda och funktionella produkter som underlättar våra kunders vardag samtidigt som de känns roliga och inspirerande att använda. 

FUNCTIONAL DESIGN 

Inspired by Life

Målet med vårt form- och färgspråk är att attrahera såväl vuxna som barn oavsett var du bor och vilken kultur du kommer ifrån. God funktion är en självklarhet. 

Vi utgår hela tiden från vår egen familjs behov och önskemål när det gäller att ta fram nya egenskaper och funktioner. Vi kan med stor glädje konstatera att inspirationen från vår vardag och vårt eget liv även fungerar i andra kulturer och världsdelar. Idag finns våra produkter bland barn och vuxna i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Österrike, Storbritannien, Schweiz, Ukraina, Estland, Tjeckien, Holland, Belgien, Spanien, Portugal, Taiwan, Sydkorea, Filippinerna, Ryssland, Frankrike, Guatemala, Förenade Arabemiraten, Qatar, Oman, Bahrain, Kuwait, Saudi Arabien, Australien, Lettland, Singapore, Litauen, Canada, Mauritius, Italien, Indonesisen, Grekland, Vietnam, Brunei, Malaysia, Kina, Island och Cypern.
Vi ser fram mot fortsättningen!

HÅLLBARHET & LIVSLÄNGD

Skyda miljön

Vi designar våra produkter med tanke på återanvändning och hållbarhet och ser till att de har lång livslängd med miljövänliga material där det är möjligt. Vi avråder från användning av engångsartilar och onödigt matavfall och arbetar hårt för att designa hållbara, mångsidiga och prisvärda produkter som ersätter berg av engångsavfall. Produkter som även håller livet ut.

  

Totalsumma:
    Till kassan